بیماری جذام-علت، واگیری، نکات مهم به همراه عکسهایی از جذامی ها
نوشته شده توسط : اسحاق حیدری

بیماری جذام (لپروسی) عفونت ناشی از باکتری های مایکوباکتریوم لپرا است. رشد این باکتری ها بسیار آهسته و ممکن است ۲۰ سال طول بکشد تا علائم عفونت گسترش یابد. در این مطلب شما را با جدیدترین تحقیقات پزشکی دنیا راجب این بیماری آشنا می کنیم.

این بیماری بر روی اعصاب، پوست، چشم ها و بافت بینی (مخاط بینی) تاثیر می گذارد. باکتری ها به اعصاب حمله می کنند و موجب تورم در زیر پوست می گردد که باعث می شود مناطق آسیب دیده، توانایی حس لمس و درد را از دست بدهند و به صورت برش و سوختگی ظاهر می شود. معمولا پوست آسیب دیده هم تغییر رنگ می دهد و هم:

  • روشن تر یا تیره تر، اغلب خشک یا پوسته پوسته، با از دست دادن حس می شود و یا
  • قرمزی به دلیل التهاب پوست.

تشخیص و درمان اولیه معمولا مانع ناتوانی حاصل از این بیماری می شود و افراد مبتلا به بیماری جذام می توانند به کار و فعالیت خود ادامه دهند. با شروع درمان، این بیماری دیگر مسری نیست. با این حال، دوره ی درمان باید به طور مستقیم توسط پزشک انجام شود.

هر سال حدود ۱۵۰ نفر در ایالات متحده و ۲۵۰،۰۰۰ نفر در سراسر جهان به این بیماری مبتلا می شوند. در گذشته، بیماری جذام به عنوان یک بیماری بسیار مخاطره آمیز و ویرانگر شناخته می شد، اما اکنون می دانیم که گسترش آن سخت است و از زمانی که تشخیص داده شود قابل درمان است. با این حال، آسیب ها و ضررهای آن باقی می ماند و کسانی که از آن رنج می برند، در معرض انزوا و تبعیض قرار می گیرند. تعهد مداوم برای مبارزه با آلودگی از طریق آموزش و دسترسی به درمان، منجر به جهانی آزاد از این بیماری و کاملا قابل درمان می شود.

نحوه انتقال

دقیقا مشخص نیست که چگونه بیماری جذام بین مردم گسترش می یابد. دانشمندان در حال حاضر فکر می کنند هنگامی که فرد مبتلا به بیماری جذام سرفه یا عطسه می کند و قطرات حاوی باکتری در فرد سالم نفوذ می کند رخ می دهد. تماس طولانی مدت، با کسی که لپروسی درمان نشده بیش از چند ماه دارد نیز ممکن است سبب بیماری شود.

 

ادامه مطلب لینک زیر:

بیماری جذام-علت، واگیری، نکات مهم به همراه عکسهایی از جذامی ها





:: بازدید از این مطلب : 18
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 2 آذر 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: